Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

Digitaal vergaderen met uw VvE

Gaat uw voorkeur uit naar digitaal vergaderen met de andere leden van VvE? Bijvoorbeeld omdat u hierdoor lange reistijden én reiskosten mee kunt vermijden? Kies in dat geval voor online contact met Winter VvE beheer. Wij beheren, indien gewenst, uw volledige VvE.

Wat zijn de voordelen van digitaal vergaderen?

Staat er een nieuwbouwproject op de planning en moet er hiervoor een nieuwe VvE worden opgestart? Wilt u inzicht krijgen in de kosten van VvE-beheer? Of is er een andere reden waarvoor u digitaal wilt vergaderen? Maak vandaag nog aan ons kenbaar in welke diensten u geïnteresseerd bent.

Naast digitaal vergaderen beschikken wij over een volledig uitgeruste ruimte

Wist u dat wij ook beschikken over een volledig verzorgde ruimte? Dé uitkomst zodra er een ledenvergadering op de planning staat van uw VvE. Wij bieden de ruimte kosteloos aan. Maak uw agenda visueel met een PowerPointpresentatie, vraag om ondersteuning aan een accountmanager en maak gebruik van de diensten van een professioneel notulist. Komt u met uw leden langs in Hendrik-Ido-Ambacht, vlak bij Dordrecht?

Neem telefonisch contact met ons op voor advies op maat

Wilt u graag met uw leden digitaal vergaderen? In dat geval horen we graag hoe wij dit het beste voor u kunnen faciliteren. Bel gerust naar 088-2555040. Dan bespreken we uw wensen en bieden we u zodoende een passend dienstenpakket.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht