Financieel- en secretarieel beheer

Onze organisatie verzorgt alle financiële en administratieve werkzaamheden van uw VvE. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van slimme geautomatiseerde systemen waardoor een effectieve en inzichtelijke administratie wordt gevoerd. Een transparante communicatie over de financiën met het VvE bestuur voor het autoriseren van rekeningen, het naleven van contracten met leveranciers, het bijhouden van de ledenadministratie tot het ontvangen van de maandelijkse VvE bijdrage staat hierbij voorop. Deze activiteiten vormen de basis voor de continuïteit van de VvE. Zodat u, als het er op aan komt, snel de juiste beslissingen kunt nemen. Alle correspondentie wordt digitaal verwerkt, waardoor documenten zoals bijvoorbeeld verzekeringspolissen of onderhoudsplanningen eenvoudig kunnen worden gedeeld met de VvE.

Een van de belangrijkste momenten is de jaarlijkse algemene ledenvergadering. De unieke wijze van voorbereiden van deze vergadering staat garant voor een goede basis. De vergadering wordt altijd ondersteund door de accountmanager en een professioneel notulist. Tevens wordt de agenda begeleid door een PowerPoint presentatie waarin de agendapunten nader worden toegelicht. Deze aanpak resulteert in een constructieve vergadering met heldere besluitvorming.

Op onze locatie te Hendrik-Ido-Ambacht beschikken wij over een volledig geoutilleerde ruimte voor uw VvE vergadering. Deze ruimte kan, indien gewenst, door uw VvE kosteloos gebruikt worden.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht