Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

Kosten VvE beheer

 

Hoge kosten aan onderhoud van uw vastgoed kan voorkomen worden door te kiezen voor Winter VvE beheer. Met jarenlang kennis en ervaring verzorgen wij, indien gewenst, het volledige VvE beheer. Geïnteresseerd in de prijzen voor uw VvE beheer? Neem vandaag nog contact met ons op!

Voorkom hoge kosten en kies voor planmatig onderhoud door ons VvE beheer
Het laatste dat u wilt, zijn hoge onderhoudskosten aan uw gebouw. Kosten die u kunt voorkomen door te kiezen voor Winter VvE beheer. Dan wordt er onder andere een MJOP opgesteld. Een MJOP, MeerJarenOnderhoudsPlan geeft u helder inzicht in wanneer bepaalde onderhoudsprojecten moeten worden uitgevoerd. Winter VvE beheer verzorgd zowel de oplevering, begeleiding, aanbesteding als uitvoering.

Druk de kosten en kies voor een online storingsdienst voor uw VvE beheer

Een (kosten)efficiënte en structurele oplossing voor uw VvE beheer, dat is waar onze online storingsdienst voor staat. U bereikt ons 24/7 voor klachten, storingen en calamiteiten. Maak uw klacht, calamiteit of storing online kenbaar en u ontvangt een melding over wie u binnen het team van dienst is. Uw meldingen houden wij bij in een logboek. Hierdoor signaleren wij trends, zien wij waar verbetering in uw gebouw mogelijk zijn én kunnen wij uw leveranciers beoordelen.

Wat zijn de prijzen voor uw VvE beheer?

Benieuwd naar de prijzen wanneer u zelf uw VvE gaat beheren met onze hulp? Neem contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons telefoonnummer is 088-2555040. Wij luisteren naar uw wensen en stellen aan de hand hiervan een passend dienstenpakket voor u op, inclusief de prijzen van het complete VvE beheer.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht