Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

MJOP

 

 

Uw gebouw blijft in topconditie door een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). Dit planmatig onderhoud wordt uitgevoerd door Winter VvE beheer. Naast onderhoud verzorgen wij ook zaken zoals de oplevering, begeleiding en aanbesteding van planmatig onderhoud.

Een MJOP maakt onderhoud inzichtelijk

Wat voor onderhoud staat er op de planning en wanneer moet dit uitgevoerd worden? U komt erachter dankzij een MJOP. Uw appartement wordt jaarlijks gecontroleerd en u ontvangt hierover een adviesrapport. Hierin wordt voor u duidelijk wat voor werkzaamheden noodzakelijk zijn, wat voor onderhoud uitgesteld kan worden of wat voor onderhoud wellicht eerder moet worden uitgevoerd.

Klachten worden snel verholpen door het technisch beheer

In of aan een gebouw moet niet alleen onderhoud worden gepleegd op basis van een MJOP. Storingen moeten net zo snel, al dan niet sneller verholpen worden. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar via een betrouwbare storingsdienst. Zodra u een klacht meldt, ontvangt u kort daarna een bevestiging wie bij Winter VVE beheer uw storing oplost. Daarnaast worden uw meldingen bijgehouden in een logboek, waardoor wij zien waar verbeteringen mogelijk zijn.

Wij lossen storingen op en voeren onderhoud uit

Uw VvE gezond houden: daar zorgen wij voor met onder andere het MJOP. Kiest u voor advies op maat voor het uit te voeren planmatig onderhoud aan uw appartement(en)? Kom met ons in contact door te bellen naar 088-2555040. Of u nu in Rotterdam of in Utrecht woont; wij zijn u graag van dienst vanuit ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht.

 

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht