Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer in Den Haag

Uw VvE beheer in Den Haag over aan Winter VvE beheer. Doordat wij een breed dienstenpakket bieden hoeft u niet langer om te kijken naar uw VvE. Van financieel beheer tot aan technisch beheer en van planmatig onderhoud tot aan het activeren van uw slapende VvE. Wij voeren het voor u uit!

Laat financiële werkzaamheden aan ons en kies voor VvE beheer voor uw appartement(en) in Den Haag

Administratie voor uw VvE is een taak waar u niet altijd tijd voor heeft of voor kunt maken. In dat geval is het aan te raden om te kiezen voor financieel- en secretarieel beheer voor uw appartement(en) in Den Haag, uitgevoerd door Winter VvE beheer. Een aantal kerntaken die wij voor u op ons nemen, zijn:

  • Het autoriseren van rekeningen
  • Het naleven van contracten met leveranciers
  • Het bijhouden van de ledenadministratie en hierdoor de maandelijkse VvE bijdrage ontvangen

Storingen of klachten in uw gebouw? Wij lossen het op!

Klachten of storingen komen altijd onverwacht. En u wilt dit te allen tijde zo snel mogelijk opgelost zien, toch? Winter VvE beheer beschikt daarom over een eigen storingsdienst waar u 24/7 terecht kunt, ook vanuit Den Haag. Uw klacht of storing wordt na het online melden direct in behandeling genomen en de meldingen worden door ons bijgehouden in een online logboek. Zodoende signaleren wij trends, beoordelen we leveranciers en zien we waar verbeteringen voor u mogelijk zijn.

Ga voor volledige ontzorging en kies voor VvE beheer

Uw VvE in Den Haag is in goede handen door te kiezen voor Winter VvE beheer. Maar ook in Dordrecht of andere steden in Zuid-Holland kunt u rekenen op onze ondersteuning. Wat kan ons team voor u betekenen? Kom met ons in contact door te bellen naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht via 088-2555040.

 

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht