Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer in Rotterdam

Het uitbesteden van het VvE beheer van uw vastgoed in Rotterdam laat u over aan Winter VvE beheer. Wij verlenen u diverse diensten op onder meer bouwkundig, secretarieel, juridisch en bestuurlijk gebied. Onafhankelijk, maar ook persoonlijk betrokken. Dat is waar we voor staan.

Onze diensten op het gebied van VvE beheer in Rotterdam

Als eigenaar van appartementen moet u uw verantwoording nemen in een actieve VvE. Maar het zelf beheren van uw VvE schiet er soms bij in. Daarom bieden wij u vastgoedbeheer in Rotterdam aan met behulp van de volgende diensten:

Kies voor VvE beheer in balans in Rotterdam

Niet alleen uw individuele wensen zijn van groot belang in een VvE. De belangen van het collectief zijn minstens zo belangrijk. Daarom stellen we voor iedere partij persoonlijke aandacht en maatwerk centraal. Met beheer door Winter VvE beheer voor uw vastgoed in Rotterdam bent u verzekerd van de veiligheid in en rondom een gebouw. U waarborgt het gebouw met meerdere eigenaren. En het gebouw is en blijft leefbaar.

Welke diensten voeren wij voor u uit?

Geïnteresseerd in het technisch of financieel beheer? Of maakt u het liefste gebruik van ons volledige dienstenpakket? Kom vandaag nog met ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht in contact. U bereikt ons door te bellen naar 088-2555040.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht