Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer in Zuid-Holland

Winter VvE beheer uit Hendrik-Ido-Ambacht is dé partij voor uw VvE beheer in Zuid-Holland. Waarom? Wij verlenen een betrouwbare dienstverlening op onder andere juridisch, financieel, technisch en secretarieel gebied. En enige wat u nog hoeft te doen, is ons te laten weten of u het VvE beheer van uw vastgoed in Zuid-Holland gedeeltelijk of volledig aan ons over laat.

Uw VvE beheer in Zuid-Holland is tot in de puntjes geregeld

Eén van de belangrijkste taken aan het beheren van een VvE is de administratie. Secretarieel en financieel beheer voeren wij graag voor u uit met slimme, geautomatiseerde systemen. Dit biedt u het voordeel dat er inzichtelijke en effectief administratie voor u gevoerd wordt. Op die manier vindt een gedeelte van uw VvE beheer online plaats. Wij nemen op dit gebied taken van u over, zoals:

  • Het bijhouden van ledenadministratie en hierdoor de maandelijkse VvE bijdrage ontvangen
  • Het naleven van contracten met leveranciers
  • Het autoriseren van rekeningen

Calamiteiten, storingen of klachten? Bereik ons overdag én ’s nachts

Administratieve taken zijn slechts een klein onderdeel van het VvE beheer van uw vastgoed in Zuid-Holland. U maakt bij ons namelijk ook 24/7 gebruik van onze online storingsdienst. Wat is uw klacht, calamiteit of storing? Geeft het door en u ontvang een bevestiging wie binnen ons team uw klacht oplost. Dat biedt u heldere communicatie in korte lijnen! Handig, toch?

Welke diensten kiest u?

 

Laat u uw VvE beheer in Zuid-Holland gedeeltelijk of volledig aan ons over. Heeft u nog geen VvE en wilt u er een oprichten? Dan helpen we u graag door bijvoorbeeld met u een splitsingsakte op te stellen. Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Uiteraard kunt u ons ook telefonisch bereiken indien u vragen over onze diensten heeft. Bel dan naar 088-2555040.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht