Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

Zelf uw VvE beheren

Zelf uw VvE beheren vereist tijd die u liever steekt in zaken die prioriteit hebben rondom uw vastgoed. Dat begrijpt het team van Winter VvE beheer. Daarom bieden wij u een breed dienstenpakket om u te begeleiden en adviseren op het gebied van uw VvE.

Door niet zelf uw VvE te beheren richt u uzelf weer op taken die prioriteit hebben

Door niet langer zelf de VvE te beheren kunt u uzelf focussen op taken die prioriteit hebben, zoals het organiseren van een digitale vergadering. En u bent er ook nog eens van gegarandeerd dat het beheer in goede handen is. Een aantal taken die voor uzelf vervallen, doordat u uw VvE laat beheren, zijn:

  • Het autoriseren van rekeningen
  • Planmatig onderhoud op basis van een MJOP
  • Het bijhouden van de ledenadministratie en hierdoor de maandelijkse VvE bijdrage ontvangen

Ontvang advies en begeleiding tijdens het opstarten van een nieuwe VvE

Tijdens de realisatie van een nieuwbouwproject hoort ook het opstarten van een nieuwe VvE. De experts van Winter VvE beheer begeleiden u stap voor stap door dit oprichtproces. Ontvang advies in de vorm van do’s en do’s en zaken zoals het opstellen van een Huishoudelijk Reglement, het opstellen van een nulmeting op de begroting en kapitalisatie en het opstellen van een MeerJarenOnderhoudsPlan.

Laat uw VvE door ons beheren

Uw VvE laten beheren of een nieuwe VvE opstarten; wij maken het mogelijk vanuit ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht! Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar 088-2555040 of door het contactformulier in te vullen. Maak uw wensen aan ons kenbaar.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht