Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer in Breda

Bespaar tijd en moeite door administratieve taken of zelfs uw gehele VvE beheer in Breda uit te besteden. Door te kiezen voor Winter VvE beheer schakelt u een team in dat uw VvE activeert en u te allen tijde advies op maat kan bieden.

Kies voor VvE beheer of richt een nieuwe op in Breda

Heeft u een appartement gekocht in een nieuw complex in Breda, begin dan meteen goed door een nieuwe VvE op te starten en laat het beheer aan ons over. Waarom? Ook een nieuw complex heeft periodiek onderhoud nodig en dat nemen wij meteen mee in het MJOP, het MeerJarigOnderhoudsPlan. Evenals het opstellen van een splitsingsakte, het opzetten van de financiële administratie en het opstellen van een exploitatiebegroting.

Uw financiën van uw VvE in Breda blijven op orde door te kiezen voor beheer

Het financiële beheer draagt voor een groot deel bij aan de continuïteit van uw VvE. Maar het is begrijpelijk dat u hier niet altijd tijd voor heeft. Daarom kunnen wij voor u de financiën en administratie op ons nemen. U kunt hierbij denken aan taken zoals:

  • Het ontvangen van de maandelijkse VvE bijdrage
  • Het autoriseren van rekeningen
  • Het naleven van contracten met de leveranciers

Neem vandaag nog contact met ons op

Van technisch beheer tot aan planmatig onderhoud en van het opstarten van een nieuwe VvE tot aan het financiële beheer. Wij helpen u graag op weg met uw VvE. Geïnteresseerd in ons dienstenpakket? Neem in dat geval contact op door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht via 088-2555040.

 

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht