Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer Dordrecht

Geeft u uw VvE beheer in de Drechtsteden zoals Dordrecht liever uit handen? In dat geval wilt u uiteraard een partij inschakelen die kennis heeft met zaken. Een partij die u zowel kan adviseren als begeleiden. In dat geval is Winter VvE beheer, met jarenlange ervaring én experts in dienst, de juiste schakel in het beheer van Vereniging van Eigenaren.

Het VvE beheer in Drechtsteden Dordrecht wordt uitgevoerd met een actieve VvE

Beheert u momenteel een gezonde VvE? Wordt er tijdig onderhoud gepleegd en heeft u een MeerJarenOnderhoudsPlan? Dit is enkel mogelijk als uw VvE actief is. Is er sprake van een slapende VvE, dan wordt het hoog tijd om deze eens wakker te schudden! Het team van Winter VvE beheer activeert of start een nieuwe VvE op indien uw nieuwbouwproject gerealiseerd wordt.

Met planmatig onderhoud blijft uw gebouw in topconditie

Is uw VvE geactiveerd of opgericht? Kies dan voor planmatig onderhoud aan uw gebouw in de Drechtsteden zoals Dordrecht, uitgevoerd door Winter VvE beheer. U profiteert van jaarlijks onderhoud en er wordt een advies opgesteld welke werkzaamheden noodzaak zijn, uitgesteld of vervroegd moeten worden.

Storingen of klachten? Bereik ons 24/7

Storingen in de liftschacht, waterschade of problemen met de groenvoorziening op het dak? Het zijn storingen en klachten die u het liefste meteen opgelost ziet. Daarom bieden wij u een online storingsdienst die u 24/7 bereikt. Daarnaast evalueren wij uw lopende onderhoudscontracten periodiek en toetsen wij of deze nog marktconform zijn.

Laat uw VvE beheer in Drechtsteden zoals Dordrecht aan ons over

Geen omkijken meer naar uw VvE? Kies voor onze expertise, begeleiding en advies en bel vandaag nog naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht via 088-2555040. Beheren wij binnenkort ook uw Vereniging van Eigenaren?

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht