Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

Slapende VvE

 

 

Weet u of er in uw appartementencomplex sprake is van een slapende VvE? De kans is aanwezig, aangezien er in Nederland van de 125.000 VvE’s meer dan de helft niet functioneert. Het wordt tijd voor een wake-up call! Zet uw slapende VvE om naar een actieve en schakel de kennis in van Winter VvE beheer.

Waarom u niet langer meer een slapende VvE moet bezitten

Geen geld voor onderhoud, waardedaling van de appartementen, verplicht om ingeschreven te staan bij KVK met een VvE. Dat zijn slechts enkele nadelen die u ondervindt zodra u een slapende VvE bezit. En dit wilt u het liefste voorkomen, toch? Wacht daarom niet langer en activeer uw VvE met onze hulp.

En nu aan de slag!

Het is wel zo prettig om inzicht te krijgen in de onderhoudswerkzaamheden voor uw gebouw, toch? In dat geval stellen wij graag voor u een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) op en voeren wij planmatig onderhoud uit aan uw gebouw en appartement(en). Wij bieden u advies wat voor onderhoudswerkzaamheden nodig zijn en per wanneer deze het beste kunnen worden uitgevoerd.

Geef uw slapende VvE niet langer meer rust

Tijd om actie te ondernemen! Zit niet te slapen en laat uw VvE door ons activeren! Interesse? U bereikt ons door te bellen naar 088-2555040 of door het contactformulier in te vullen. Vanaf ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht helpen we u graag verder.

 

 

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht