Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

Het activeren van een VvE

Het activeren van een slapende VvE is noodzakelijk om appartementen in goede conditie te houden. Is het activeren belangrijk? Ja. Want met een actieve VvE kunnen zaken zoals het uitvoeren van periodiek onderhoud worden bewerkstelligd. Voorkom problemen en laat vandaag nog uw VvE activeren door Winter VvE beheer.

Het activeren van uw VvE voorkomt waardedaling van uw appartement(en)

Wist u dat van de 125.000 VvE’s in Nederland meer dan de helft niet functioneert? Hierdoor daalt de waarde van uw gebouw en wordt er geen onderhoud gepleegd. En dit wilt u liever voorkomen, toch? Tijd voor een wake-up call! Activeer vandaag nog uw VvE. Naast het activeren van de VvE, verzorgen wij ook het opstarten van een VvE voor bijvoorbeeld nieuwbouw.

Neem uw verantwoordelijkheid door te kiezen voor een actieve VvE

Het is wettelijk bepaald dat iedere eigenaar van een appartement, verplicht is om dit planmatig te onderhouden. Tijdens een controle kan tijdig worden aangegeven wat voor onderhoud noodzakelijk is om uw appartement(en) in topconditie te houden. Winter VVE beheer voert voor u zowel de aanbesteding, uitvoering, begeleiding als oplevering van het planmatig onderhoud uit.

Schud uw slapende VvE vandaag nog wakker!

Maak uw slapende VvE actief en voorkom waardedaling, kies voor leefbaarheid én veiligheid in uw gebouw. Of dit gebouw nu in Breda, Utrecht of Den Haag staat; wij ondersteunen u graag. Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Ons telefoonnummer is 088-2555040.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht