Persoonlijk contact

Snel reactie

Officieel erkend

VvE beheer in Utrecht

Weet u hoe het VvE beheer van uw appartement in Utrecht geregeld is? Met een VvE wordt de leefbaarheid in en om een gebouw met u en andere eigenaren gewaarborgd. Maar het beheren van een VvE kost tijd en energie die u niet altijd vrij kunt maken. Daarom is voor uw beheer het inschakelen van een partij zoals Winter VvE beheer een goed idee.

Het VvE beheer in Utrecht voor een nieuwbouwproject

Nieuwbouwappartement gekocht? Zorg er dan voor dat u een nieuwe VvE op gaat starten. Maar hoe begint u hieraan? Door de kennis en expertise in te schakelen van het team van Winter VvE beheer ontvangt u advies over de do’s en don’ts bij het oprichten van een VvE. Een aantal zaken waar u in geadviseerd en begeleid wordt, zijn:

  • Het opstellen van een exploitatiebegroting en een voorlopige reële VvE bijdrage
  • Het convoceren van een VvE vergadering (zoals een Algemene Ledenvergadering) met een uitleg over de VvE
  • Het inventariseren en beoordelen van de verzekeringen en contracten
  • Het opzetten van de financiële administratie en openen van bankrekeningen

Met een actieve VvE voert Winter VvE beheer planmatig onderhoud uit in Utrecht

Wist u dat we naast het activeren en oprichten van een VvE ook de aanbesteding, begeleiding, uitvoering en oplevering van planmatig onderhoud voor onze rekening nemen? Op basis van een MJOP, conform op NEN 2767, krijgt u inzicht in wat voor onderhoud er in de toekomstige jaren uit moet worden gevoerd. Wacht niet langer en kies vandaag nog voor VvE beheer in Utrecht! Wilt u ons direct inschakelen of heeft u vragen over bijvoorbeeld de kosten van VvE beheer? Neem dan contact met ons op door te bellen naar ons kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht via het nummer 088-2555040.

Contact

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht